نقد و بررسی پوکو X5 پرو ؛ با POCO X5 Pro آشنا شوید

  • توسط مصطفی آرایشگر
  • ۲ ماه پیش
  • ۰
نقد و بررسی پوکو X5 پرو ؛ با POCO X5 Pro آشنا شوید

گوشی شیائومی پوکو X5 پرو – POCO X5 Pro معرفی شد. در این بخش قصد داریم با نقد و بررسی پوکو X5 پرو و مشخصات آن همراه شما باشیم.

شیائومی از جدیدترین گوشی هوشمند خود، یعنی پوکو X5 Pro رونمایی کرد. این دستگاه دارای مشخصات فنی بسیار خوبی بوده و به سادگی می‌تواند نظر کاربران را به خود جلب کند. در این مقاله قصد داریم با نقد و بررسی پوکو X5 پرو در کنار شما باشیم؛ با ما در مجله فناوری گوشی ریویو همراه باشید.

معرفی کوتاه پوکو X5 Pro

چیزی معادل 10 ماه از زمان معرفی پوکو X4 پرو گذشته و هم اکنون شاهد نسل جدیدی از آن هستیم. با این که پوکو ایکس 4 پرو یک گام رو به عقب در مقایسه با پوکو X3 پرو برداشت، اما مسیر پوکو ایکس 5 پرو دقیقا معکوس است. در این دستگاه بهبودهایی از نمایشگر، دوربین و طراحی قابل مشاهده است.

شیائومی پوکو X5 پرو خیلی از فرمول تعیین شده منحرف نشده است. ارتقا فوق‌العاده‌ای وجود ندارد، اما پیشرفت‌هایی احساس می‌شود. ویژگی‌های برجسته پوکو X5 Pro جدید را می‌توان نمایشگر Dolby Vision با پشتیبانی از یک میلیارد رنگ، تراشه قدرتمند اسنپدراگون 778G 5G، فضای ذخیره‌سازی پایه 128 گیگابایت و فیلمبرداری 4K عنوان کرد.

معرفی کوتاه پوکو X5 Pro - 1

اگر گوشی جدید پوکو ایکس 5 پرو شما را به یاد گوشی دیگری بیندازد، جای تعجب ندارد، چرا که می‌توان گفت این اسمارتفون نسخه بین المللی ردمی نوت 12 پرو اسپید شناخته می‌شود که فقط در چین عرضه شد.

شیائومی POCO X5 Pro دارای نمایشگر 6.67 اینچ آمولد با نرخ تازه‌سازی 120 هرتز و پشتیبانی از HDR10 است، اما هم اکنون با عمق رنگ 10 بیتی و پشتیبانی از Dolby Vision ارتقا پیدا کرده است.

با این حال، مهم‌ترین تغییر انجام شده چیپست است. در حالی که پوکو ایکس 3 پرو مجهز به تراشه نسل هشتم کوالکام بود، ایکس 4 پرو مجهز به تراشه کوالکام اسنپدارگون 695 شد که از آن پایین‌تر بود. عملکرد بازی با ایکس 5 پرو و تراشه کوالکام اسنپدراگون 778 جی به میدان بازگشته است. پیکربندی اصلی با 6 گیگابایت حافظه رم و 128 گیگابایت فضای ذخیره‌سازی داخلی است، اما هم مدل دوم با 8 گیگابایت حافظه رم و 256 گیگابایت فضای ذخیره‌سازی داخلی در دسترس قرار دارد.

معرفی کوتاه پوکو X5 Pro - 2

به نظر می‌رسد که بخش دوربین با مدل ایکس 4 پرو یکسان است؛ دوربین سه گانه در بخش عقب با سنسور اصلی 108 مگاپیکسل، سنسور 8 مگاپیکسل اولترا واید و 2 مگاپیکسل ماکرو که توانایی بسیار خوبی در زمینه تصویربرداری و فیلمبرداری دارد. همچنین در بخش جلوی دستگاه سنسور سلفی 16 مگاپیکسل قرار دارد. در حال حاضر امکان فیلمبرداری 4K برای دوربین اصلی وجود دارد که می‌توان آن را به علت قرارگیری و ارتقاء تراشه کوالکام عنوان کرد.

سایر مشخصات فنی آشنا به نظر می‌رسند؛ بلندگوهای استریو، حسگر اثر انگشت موجود در بخش کناری دستگاه، باتری 5000 میلی آمپر ساعت و پشتیبانی از فناوری شارژ سریع 67 وات که هر کدام از آن‌ها را در گوشی‌های مشابه مشاهده کرده‌ایم. پوکو ایکس 5 پرو دارای رابط کاربری MIUI 14 بوده که مبتنی بر اندروید 12 است.

صفحه نمایش

6.67 اینچ اولد، پشتیبانی از یک میلیارد رنگ، نرخ تازه‌سازی 120 هرتز، پشتیبانی از Dolby Vision، پشتیبانی از HDR10+، حداکثر میزان روشنایی 900 نیت، وضوح 1080×2400 پیکسل

نرم افزار

رابط کاربری MIUI 14 مبتنی بر اندروید 12

پردازنده

کوالکام اسنپدراگون 778 جی 5G، 6 نانومتر

پردازنده گرافیکی

Adreno 642L

دوربین

108 مگاپیکسل، 8 مگاپیکسل اولترا واید، 2 مگاپیکسل ماکرو

دوربین سلفی

16 مگاپیکسل

باتری

5000 میلی آمپر ساعت

فناوری شارژ سریع

67 وات

اگر نگاهی به مشخصات فنی دستگاه داشته باشید، می‌توان به سادگی نتیجه‌گیری کرد که شیائومی مشخصات فنی زیادی را حفظ کرده است. به عنوان مثال، تعبیه دو اسپیکر، پشتیبانی از NFC، شبکه 5G، بلستر IR و جک هدفون که هر کدام نقش خاص خود را دارند. همانند سایر گوشی‌های پوکو و ردمی، این دستگاه در برابر پاشش آب مقاوم است.

جعبه گشایی پوکو X5 پرو

گوشی هوشمند شیائومی پوکو X5 Pro درون یک جعبه سیاه قرار خواهد گرفت که شامل یک آداپتور 67 وات، کابل USB با درجه 6A و یک قاب شفاف محافظ می‌شود.

جعبه گشایی پوکو X5 پرو - 3

بررسی پوکو X5 پرو ؛ طراحی

ما اشاره کردیم که پوکو ایکس 5 پرو با طراحی پیشرفته عرضه می‌شود، اگر چه امیدواریم انتظار شما را بالا نبرده باشیم. مدل جدید کاملا یادآور پوکو ایکس 4 پرو و دستگاه‌های ردمی نوت 11 است، اما چند تغییر دارد که می‌توان از آن‌ها استقبال کرد.

در حقیقت شیائومی پوکو X5 پرو ظاهری آشنا دارد؛ پنل‌های جلو و عقب مسطح و قاب صاف! ظاهری که به گوشی اجازه می‌دهد تا به صورت عمودی روی یک سطح قرار بگیرد. همچنین همانند تمام گوشی‌های اخیر شیائومی توانایی مقاومت در برابر پاشش آب را دارد.

بررسی پوکو X5 پرو ؛ طراحی - 4

طراحی دستگاه کمی کمرنگ‌تر شده است. در نسل گذشته، نوعی گرادیان هولوگرافیک در بخش پشت قابل مشاهده بود، اما هم اکنون روکش دستگاه مات بوده و قسمت شیشه‌ای برآمدگی دوربین آن هم کوچک‌تر است. این اسمارتفون در رنگ‌های مشکی، آبی و زرد موجود بوده و همانطور که در تصویر قابل مشاهده است، ما رنگ زرد را مورد بررسی قرار داده‌ایم.

بررسی پوکو X5 پرو ؛ طراحی - 5

زرد یک رنگ خاص و مشخص برای سری پوکو به حساب می‌آید و در این دستگاه، ظاهر خوبی به محصول بخشیده است. البته پر زرق و برق نیست!

صفحه نمایش همانند بسیاری از گوشی‌های سری پوکو و ردمی با یک محافظ نمایشگر کورنینگ گوریلا گلس 5 همراه شده است. قاب بخش عقب و جلو از پلاستیک بوده که هر دو دارای روکش مات دلپذیر هستند.

بررسی پوکو X5 پرو ؛ طراحی - 6

یک حفره کوچک در بخش مرکزی قسمت بالای نمایشگر قرار دارد که محل قرارگیری سنسور سلفی است. صفحه نمایش دارای حاشیه‌های نسبتا یکنواخت بوده که همیشه در گوشی‌های میان‌رده وجود ندارند.

بررسی پوکو X5 پرو ؛ طراحی - 7

این اسمارتفون دارای بلندگوهای استریو بوده و در بخش بالا دارای دو خروجی است؛ یک خروجی در بخش جلو و دیگری در بخش بالای قاب قرار دارد. اسپیکر دوم در پایین X5 Pro قرار دارد و تعادل کاملا خوب و رضایت‌بخش را رقم زده است.

پنل پشتی ایکس 5 پرو دارای یک ماژول سیاه رنگ نصف و نیمه بوده که سمت چپ آن محل قرارگیری سنسورها است. در ایکس 4 پرو محفظه مربوط به دوربین، بزرگ‌تر و بی‌معنی بود.

بررسی پوکو X5 پرو ؛ طراحی - 8

دوربین‌های اصلی و فوق عریض حلقه‌های چسبان مخصوص به خود را در اطراف دارند و این در حالی است که سنسور ماکرو 2 مگاپیکسل و فلاش ال ای دی با ماژول یکسان هستند.

در سمت چپ چیز خاصی وجود ندارد، در حالی که کلیدهای تنظیم صدا و پاور در سمت راست قرار دارند. کلید پاور با حسگر اثر انگشت، عملکرد یکسان از خود نشان می‌دهند. این سنسور سریع و دقیق بوده و می‌توان آن را روی لمس یا فشار دادن تنظیم کرد؛ این مسئله به سلیقه و نظر شما وابسته است. قسمت بالایی گوشی علاوه بر یکی از بلندگوها، دارای جک هدفون، بلستر IR و میکروفون ثانویه است.

در بخش پایین دستگاه میکروفون اصلی، بلندگوی دوم، پورت تایپ سی و خشاب سیم کارت قرار دارد. پوکو ایکس 5 پرو یک گوشی هوشمند خوش ساخت با اندازه و وزن مناسب است. به لطف طراحی خاصی که دارد، می‌تواند به خوبی در دستان کاربران قرار بگیرد.

بررسی پوکو X5 پرو ؛ صفحه نمایش

گوشی شیائومی پوکو ایکس 5 پرو دارای نمایشگر 6.67 اینچ آمولد بوده که در مقایسه با ردمی نوت 11 و پوکو ایکس 4 پرو، آپدیت شده است. پنل بهبودیافته از عمق رنگ 10 بیتی پشتیبانی می‌کند و می‌تواند بیشتر از 1 میلیارد رنگ را نمایش دهد. در کنار HDR10 از محتوای Dolby Vision هم پشتیبانی می‌کند.

سایر مشخصات تقریبا آشنا هستند؛ وضوح 1080×2400 پیکسل، نرخ تازه‌سازی 120 هرتز، پاسخ لمسی 240 هرتز، پشتیبانی از رنگ گسترده و محافظ نمایشگر کورنینگ گوریلا گلس 5 از دیگر مشخصات دستگاه به حساب می‌آید.

بررسی پوکو X5 پرو ؛ صفحه نمایش - 10

این نمایشگر از نوردهی 1920 هرتز PWM پشتیبانی می‌کند تا فشار چشم را در شرایط کم نور به حداقل برساند. پوکو وعده 500 نیت را به عنوان روشنایی معمولی داده و حداکثر میزان روشنایی آن معادل 900 نیت است؛ ما خوشحالیم که این اعداد در آزمایش نمایشگر انجام شده تایید شده است؛ حداقل میزان روشنایی در نقطه سفید، 2 نیت بود که بسیار عالی است.

نمایشگر پوکو ایکس 5 پرو از فضای رنگی گسترده DCI-P3 پشتیبانی می‌کند و این تنظیمات به صورت پیش فرض است. گزینه‌های رنگ نمایشگر در سه مدل ارائه می‌شوند. شما می‌توانید دمای رنگ را برای هر حالت تنظیم کنید. همچنین یک حالت سفارشی وجود دارد که در آن می‌توانید طیف رنگی و تنظیم دقیق رنگ‌ها، گاما و سایر موارد را انتخاب کنید.

صفحه نمایش از نرخ تازه‌سازی 120 هرتز پشتیبانی می‌کند و در دو حالت وجود دارد؛ شما می‌توانید نرخ تازه‌سازی 60 و 120 هرتز را انتخاب کنید. این نمایشگر با توجه به مشخصات خود از چهار نرخ تازه‌سازی ثابت پشتیبانی می‌کند که شامل 30، 60، 90 و 120 هرتز می‌شود.

بررسی پوکو X5 پرو ؛ صفحه نمایش

سیستم از نرخ 120 هرتز برای رابط کاربری تلفن و بیشتر برنامه‌ها استفاده می‌کند؛ حداقل زمانی که کاربر با نمایشگر در تعامل بوده یا حرکت روی نمایشگر وجود دارد. سپس هنگامی که یک تصویر ثابت را برای چند ثانیه مشاهده کرد، صرفه‌جویی انجام می‌شود و نرخ تازه‌سازی به 60 هرتز کاهش پیدا خواهد کرد. 60 هرتز همیشه برای برنامه دوربین، پخش ویدیو و پخش استریم مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

صفحه نمایش از 90 هرتز هم پشتیبانی می‌کند، اما هیچ برنامه‌ای برای فعال کردن این نرخ تازه‌سازی مشاهده نشد. از طرفی نرخ تازه‌سازی 30 هرتز برای نمایشگر همیشه روشن و چراغ اعلان در دسترس قرار داشت.

بد نیست بدانید پوکو X5 Pro با پشتیبانی از Widevine L1 DRM ارائه می‌شود و پخش استریم فول اچ دی با پشتیبانی از HDR10 و Dolby Vision در پلتفرم‌های محبوب همانند Netflix در دسترس قرار دارد.

بررسی پوکو X5 پرو ؛ دوربین

شیائومی POCO X5 Pro دارای سه دوربین در بخش عقب بوده و یک سنسور آن هم در بخش جلو قرار دارد. به نظر می‌رسد که همه شبیه به تصویربرداری‌های مدل قبل، یعنی پوکو ایکس 4 پرو هستند. یک دوربین اصلی با وضوح بالا، سنسور اولترا واید و یک سنسور ماکرو در بخش عقب در کنار سنسور سلفی معمولی درون نمایشگر به عنوان یک تیم از خود توانمندی بالایی نشان داده‌اند.

دوربین اصلی همانند پوکو ایکس 4 پرو است. این دستگاه با سنسور اصلی 108 مگاپیکسل می‌تواند تصویربرداری بسیار خوبی انجام دهد و وضوح خروجی آن معادل 12 مگاپیکسل است. PDAF در دسترس قرار دارد و تصویربرداری حالت شب هم امکان‌پذیر است. دوربین اولترا واید 8 مگاپیکسل از مدل S5K4H7 ISOCELL Slim با پیکسل‌های 1.12 میکرومتری در بخش عقب لنز 14 میلی‌متری است. فوکوس در حالت بی‌نهایت ثابت است؛ در این جا حالت شب هم وجود د ارد.

بررسی پوکو X5 پرو ؛ دوربین - 25

دوربین ماکرو دارای سنسور 2 مگاپیکسل OmniVision 02B10 در پشت سنسور f/2.4 است. فوکوس در حدود 4 سانتی متر فاصله ثابت می‌شود.

در نهایت سنسور سلفی 16 مگاپیکسل دستگاه با پیکسل‌های 1.0 میکرومتری و فیلتر Quad-Bayer فعالیت می‌کند. برنامه دوربین یک پیاده‌سازی نسبتا ساده است، اگر چه ویژگی‌های خود را دارد. شما می‌توانید روی حالت‌های مختلف که برای شما قرار دارد، ضربه زده و یکی را انتخاب کنید. همچنین با رفتن به بخش بیشتر (More) و ورود به کلید ویرایش (Edit)، حالت‌ها را در rolodex اصلی اضافه، حذف و تنظیم کنید.

شما می‌توانید از منوی تنظیمات به بخش موردنظر دسترسی داشته باشید. در کنار منوی همبرگر، یک سوئیچ فلاش، سوئیچ HDR، کلید هوش مصنوعی و یک میانبر برای لنز گوگل قرار دارد. همچنین شما می‌توانید بزرگنمایی‌های مختلف را تنها با انتخاب گزینه‌های موردنظر وجود دارد.

بررسی پوکو X5 پرو ؛ دوربین - 24

دوربین اصلی به صورت پیش‌فرض تصاویر 12 مگاپیکسلی را ذخیره‌سازی می‌کند؛ شما باید در صورت تمایل، سنسور 108 مگاپیکسل را برای تصویربرداری انتخاب و فعال‌سازی کنید. در زمینه تصویربرداری در طول روز باید گفت کنتراست عالی، رنگ‌های واقعی و زنده، محدوده دینامیکی دوست‌داشتنی را ارائه می‌دهد و واکنش سنسورها در برابر نور، عالی است. با این که ممکن است هنگام زوم کردن روی تصاویر زوم شده، کمی کیفیت کاهش داشته باشد، اما برای توجه به جزئیات تصویر ثبت شده با سنسور 108 مگاپیکسل، می‌توان گفت شرایط ایده‌آل و متفاوت است.

در ادامه نمونه تصاویر ثبت شده با دوربین پوکو X5 پرو را آپلود کرده‌ایم تا بهتر بتوانید با عملکرد سنسورها آشنا شوید؛ این تصاویر شامل نور کم، سنسور ماکرو و سایر موارد است:

شیائومی پوکو ایکس 5 پرو برخلاف ایکس 4 پرو از فیلمبرداری 4K با نرخ 30 فریم بر ثانیه با دوربین اصلی و 1080p در هر دو سرعت 30 و 60 فریم بر ثانیه پشتیبانی می‌کند. حداکثر سرعت دوربین فوق عریض معادل 1080p@30fps است؛ این در حالی‌ست که دوربین سلفی می‌تواند هر دو 1080p@30fps و 1080p@60fps را انجام دهد.

تثبیت‌کننده الکترونیکی همیشه روشنش در همه حالت‌های عکاسی و همه دوربین‌ها وجود دارد، اما حالت سلفی فقط روی 1080p@60fps!

نرخ بیت ویدیو برای 4K در حدود 50 مگابیت بر ثانیه و برای کلیپ‌های 1080p روی 19 مگابیت در ثانیه قرار دارد. صدا به صورت استریو با نرخ 96 کیلوبیت در ثانیه ضبط شده و می‌توان آن را قابل قبول توصیف کرد. ویدیوهای 4K که با دوربین اصلی ثبت شده‌اند، عالی هستند. جزئیات در حد بسیار خوبی قرار دارد و این در حالی است که وضوح متعادل است. صدا در فایل‌های ویدیویی ضبط شده در طول روز صاف بوده و رنگ‌ها از پویایی خاصی برخوردارند؛ همچنین وضعیت کنتراست هم قابل توجه است.

بد نیست بدانید فایل‌های ویدیویی 4K ضبط شده در طول روز هم ایده‌آل است، حتی اگر کمی پر از سر و صدا باشد. فیلم‌ها، رنگ‌ها و نوردهی خوبی را ارائه می‌دهند و کیفیت کلی را می‌توان قابل قبول عنوان کرد. در نهایت، ویدیوهای 1080p از دوربین اولترا واید هم خوب هستند. جزئیات برای وضوح 1080p کافی بوده و رنگ‌ها دقیق هستند. محدوده دینامیکی و کنتراست کافی است، حتی اگر عالی نباشد.

بررسی پوکو X5 پرو ؛ پردازنده

شیائومی پوکو X5 Pro مجهز به تراشه اصلی کوالکام اسنپدراگون 778 جی مدل 5G بوده و یک ارتقاء عالی در مقایسه با تراشه اصلی اسنپدراگون 695 موجود در ایکس 4 پرو شناخته می‌شود. این یک تراشه 6 نانومتر خوب بوده که به عنوان تولید TSMC شناخته می‌شود و پردازنده آن هم 8 هسته‌ای است.

یک تراشه گرافیکی پیشرفته Adreno 642L و یک مودم X53 5G با سرعت دانلود تا 3.3 گیگابیت بر ثانیه وجود دارد. پیکربندی پایه پوکو X5 Pro با 6 گیگابایت حافظه رم LPDDR4X و 128 گیگابایت حافظه ذخیره‌سازی UFS 2.2 همراه است. همچنین شما می‌توانید مدل 8 گیگابایت حافظه رم و 256 گیگابایت حافظه ذخیره‌سازی آن را هم خریداری کنید.

به خاطر داشته باشید که این دستگاه از کارت حافظه جانبی پشتیبانی نمی‌کند و توصیه می‌کنیم مدل 256 گیگابایت آن را خریداری کنید تا خیال شما نسبت به کمبود احتمالی فضای ذخیره‌سازی آسوده شود. یکی دیگر از نقاط قوت دستگاه در عملکرد 100 درصدی پردازنده مشخص شد که میزان گرما را در حد نرمال نگه داشت؛ این مسئله استثنایی است.

شما به خوبی می‌توانید در دو تصویر پایین، تست عملکرد تراشه تک هسته‌ای با چند هسته‌ای را مشاهده کنید:

بررسی پوکو X5 پرو ؛ باتری و اسپیکر

پوکو ایکس 5 پرو مجهز به باتری 5000 میلی آمپر ساعت بوده و در کنار آن هم تراشه اصلی کوالکام اسنپدراگون 778 جی قرار دارد. این تراشه به سرعت به یکی از محبوب‌ترین رده‌های میان‌رده تبدیل شده است. پوکو ایکس 5 پرو امتیاز استقامت 113 ساعت را کسب کرد و در تست‌های تماس، مرور وب و پخش ویدیو توانست توجه را جلب کند. عملکرد آماده به کار کمی بالاتر از حد متوسط است.

باتری 5000 میلی آمپر ساعت توسط شارژر سیمی 67 وات پشتیبانی می‌شود و این دستگاه درون جعبه دارای شارژر 67 وات است. ما 47 درصد شارژ مجدد باتری را در مدت زمان 15 دقیقه به دست آوردیم؛ این سرعت، بسیار زیاد بوده و برای رقیبان، خط و نشان می‌کشد. همچنین 82 درصد شارژ باتری در مدت زمان 30 دقیقه کسب شد.

بررسی پوکو X5 پرو ؛ باتری و اسپیکر

پوکو ایکس 5 پرو دارای بلندگوهای استریو در بخش بالا و پایین بوده و از بهبود Dolby Atmos پشتیبانی می‌کند. بلندگوی بالا دارای و خروجی است؛ یکی در بخش بالا و دیگری در بخش جلو قابل مشاهده است. قطع کردن هر یک از آن‌ها کیفیت صدا را کاهش می‌دهد، اما نمی‌تواند بلندی صدا را کاهش دهد.

ما به موسیقی گوش داده‌ایم و ویدیوها را با و بدون بهبود Dolby Atmos تماشا کرده‌ایم؛ اکیدا توصیه می‌کنیم صدای Dolby را روشن نگه دارید. بلندی صدا را افزایش می‌دهد و خروجی بسیار غنی‌تری را در کنار باس بیشتر ایجاد خواهد کرد. پوکو ایکس 5 پرو در تست بلندی صدا توانست امتیاز خوبی کسب کند و می‌توان تایید کرد که صدای خوبی دارد. کیفیت صدا را می‌توان بسیار خوب دانست.

بررسی پوکو X5 پرو ؛ نرم افزار

بررسی پوکو X5 پرو ؛ نرم افزار

شیائومی پوکو ایکس 5 پرو نخستین گوشی هوشمندی است که با رابط کاربری MIUI 14 عرضه می‌شود. همچنین اولین بار است که MIUI 14 را می‌بینیم، بنابراین ویژگی‌های آن را بیشتر بررسی خواهیم کرد. عجیب است که رام به جای اندروید 13 مبتنی بر اندروید 12 است، اما احتمالا نسخه جدید سیستم عامل در حال آماده‌سازی است.

یکی از پیشرفت‌های مهم در MIUI 14 را باید بهینه‌سازی عنوان کرد. شیائومی اظهار داشته است که این بهینه‌ترین و کارآمدترین MIUI است که تا به امروز منتشر شده است. تیم سازنده MIUI 14 معماری سیستم را در سطح هسته اندروید با برنامه‌ریزی GPU، CPU و منابع حافظه به گونه‌ای انجام داده تا سیستم عامل سبک‌تر شود و بدین ترتیب، کاهش مصرف حافظه از مهم‌ترین مواردی است که اتفاق افتاده است. اینطور که ادعا شده است، MIUI 14 در مقایسه با مدل قبل خود در Xiaomi 12S Ultra تا 60 درصد روان‌تر اجرا می‌شود.

یکی دیگر از قابلیت‌های خاص MIUI 14 را می‌توان بخش مدیریت اتصال لوازم جانبی شیائومی عنوان کرد؛ شما می‌توانید با یک ترفند ساده، یک لوازم جانبی را از حالت اتصال به یک دستگاه به دستگاه دیگر تغییر دهید. از دیگر ویژگی‌های آن باید به ادغام فایل‌های تکراری و بهبود تشخیص متن اشاره کرد. حریم خصوصی هم با رمزگذاری سرتاسر و پردازش محلی داده‌های کاربر مورد بازنگری قرار گرفته است.

جمع‌بندی

در ابتدا باید بگویم خوشحال هستم که سری پوکو ایکس پس از یک قدم رو به عقب در مدل ایکس 4 پرو تلاش کرد به مسیر بازگردد. پوکو ایکس 5 پرو توانست در همه زمینه‌ها شرایط را به سود خود و کاربران تغییر دهد.

طراحی بدنه، نمایشگر، عملکرد، دوربین و عمر باتری از مهم‌ترین پیشرفت‌ها است. قرارگیری نمایشگر اولد با نرخ تازه‌سازی سریع 120 هرتز، روشنایی تا 900 نیت و تاییدیه‌های HDR10 در کنار dolby Vision از مهم‌ترین قابلیت‌های دستگاه به حساب می‌آیند.

در ادامه کار بلندگوهای عالی Dolby Atmos هستند که می‌توانند مکمل خوبی برای نمایشگر Dolby باشند. همچنین از عمر بالای باتری قدردانی می‌کنیم. البته محبوب‌ترین ارتقاء در این دستگاه را باید تراشه کوالکام اسنپدراگون 778 جی دانست که یکی از دلایل محبوبیت گلکسی A52s هم به حساب می‌آید.

بخش دوربین مشابه نسل قبل بوده و می‌توان گفت کیفیت تصویربرداری عالی است، اما تراشه جدید امکان ضبط ویدیوی 4K را فراهم می‌کند و نسبتا عالی است. البته موارد منفی همانند عدم پشتیبانی از کارت حافظه جانبی وجود دارد، اما چیزی نیست که بتواند تاثیر زیادی در نظر خریداران و کاربران داشته باشد. در حالت کلی و بعد از نقد و بررسی پوکو X5 پرو می‌توان این دستگاه را به عنوان شگفتی جدید شیائومی در بازار موبایل معرفی کرد و ارزش خرید بالایی دارد.

مطالب پیشنهادی:

مقایسه سامسونگ S23 با آیفون 14

6 علت شارژ نشدن گوشی سامسونگ یا شیائومی + راه حل

آموزش افزایش سرعت گوشی سامسونگ با Auto Optimization

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

علاقه‌مند به دنیای فناوری با بیشتر از 8 سال سابقه؛ کارشناس تولید محتوا و فارغ‌التحصیل رشته نرم افزار این وب سایت تاسیس شده تا نگاه تازه‌ای به دنیای گوشی‌های موبایل و دنیای یادگیری داشته باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *