اگر قصد خرید گوشی اقتصادی شیائومی دارید، پوکو C55 معرفی شد. در این مقاله قصد داریم با نقد و بررسی پوکو C55 همراه شما باشیم.
شیائومی از جدیدترین گوشی هوشمند سری پوکو خود با نام تجاری پوکو C55 رونمایی کرد. این دستگاه در مقایسه با نسل قبل، یعنی پوکو C50 مجهز به پردازنده قدرتمندتری بوده و توانایی پردازش بهتری دارد. در این مقاله از مجله فناوری گوشی ریویو قصد داریم با نقد و بررسی پوکو C55 همراه شما باشیم تا ببینیم که آیا این گوشی اقتصادی شیائومی میتواند چشم انداز روشنی داشته باشید یا همانند برخی مدلهای دیگر، سرنوشت خوبی نخواهد داشت؛ با ما همراه باشید.
صفحه نمایش |
6.71 اینچ IPS LCD، وضوح 720×1650 پیکسل، محافظ نمایشگر پاندا گلس |
نرم افزار |
رابط کاربری MIUI 13 مبتنی بر اندروید 12 |
پردازنده |
هلیو G85 |
پردازنده گرافیکی |
Mali-G52 MC2 |
دوربین |
50 مگاپیکسل، 0.08 مگاپیکسل سنجش عمق |
دوربین سلفی |
5 مگاپیکسل |
باتری |
5000 میلی آمپر ساعت |
فناوری شارژ سریع |
10 وات |
بررسی پوکو C55 ؛ طراحی
سری پوکو دارای فرم و حالت طراحی منحصر به فرد خود است و گویا تصمیم به بازنگری روی آن ندارد. این دستگاه در بخش جلو دارای نمایشگری بوده که مقداری حاشیه دارد، همچنین شاهد طراحی ناچ قطره آب روی آن هستیم. با این که طراحی موردنظر روی گوشیهای سامسونگ و مدلهای میانرده آن مشاهده میشود، اما معمولا گوشیهای سری ردمی شیائومی از آن استفاده نمیکنند که جذابتر هم به نظر میرسند. اینطور که پیداست، پوکو در گوشیهای میانرده قصد ندارد از این فرم طراحی جدا شود.
در سمت راست دستگاه کلید پاور قرار دارد و در قسمت بالای آن هم کلیدهای حجم صدا مشاهده میشوند. در سمت چپ دستگاه و قسمت بالای آن، خشاب سیم کارت تعبیه شده و یک حفره ریز مخصوص وارد کردن سوزن به منظور بازگشایی خشاب قابل مشاهده است. همچنین در قسمت بالای دستگاه، جک هدفون 3.5 میلی متری قرار گرفته و در قسمت پایین آن، پورت شارژ میکرو یو اس بی در کنار اسپیکر قابل مشاهده است.
در بخش عقب دستگاه، طراحی فوقالعاده جذابی به چشم میخورد. ما با یک طراحی خاص از چرم مواجه هستیم که وسط آن هم یک خط دوخته شده چشمنوازی میکند. البته در قسمت بالای آن، ماژول دوربین قرار گرفته و یک جزیره بزرگ مشکی رنگ با عبارت POCO که به صورت عمودی و در سمت راست درج شده است. شباهت این دستگاه به مدل POCO M3 را نمیتوان نادیده گرفت، اما امیدواریم که مشکل خاموشی معروف آن رخ ندهد.
البته حالا که به این مسئله پرداختیم، بهتر است بدانید مشکل خاموشی برای دستگاههای مختلف مبتنی بر اندروید رخ میدهد که شیائومی از این مسئله جان سالم به در نبرد و دو دستگاه ردمی 9T و پوکو M3 دچار این مشکل شدند که البته قابل رفع است. در صورت بروز این مشکل، میتوانید با نمایندگی رسمی شیائومی (شیائومی اصل) برای تعمیر رسمی دستگاه خود ارتباط برقرار کنید.
از دیگر ویژگیهای دستگاه میتوان به مقاومت بالا در برابر پاشش آب و گرد و غبار اشاره کرد؛ البته این قابلیت را مدیون جنس بدنه بخش عقب بوده که در برابر موارد ذکرشده از خود مقاومت نشان میدهد.
به بحث خود بازگردیم؛ در حالت کلی میتوان گفت طراحی شیائومی POCO C55 جذاب بوده و میتواند نظر کاربران را به خود جلب کند، اما باید دید شرایط در سایر زمینهها چگونه است و آیا میتوان به این دستگاه به عنوان یک گوشی اقتصادی، اما کارآمد نگاه کرد؛ با ما تا انتهای مقاله همراه باشید.
بررسی پوکو C55 ؛ صفحه نمایش
این اسمارتفون مجهز به نمایشگر 6.71 اینچ IPS LCD بوده و وضوح تصویر معادل 720×1650 پیکسل است. همچنین نسبت نمایشگر به بدنه 82.6 درصدی نشان میدهد دستگاه دارای حاشیه است، اما نه به اندازهای که باعث ناراحتی بیش از حد کاربران در نگاه اول شود.
از دیگر ویژگیهای نمایشگر این دستگاه میتوان به مجهز بودن پاندا گلس اشاره کرد که میتواند تاثیر قابل قبولی روی افزایش ضریب ایمنی داشته باشد. این صفحه نمایش میتواند برای تماشای فیلم قابل قبول باشد، اما نباید انتظار بیشتری از این گوشی اقتصادی شیائومی داشته باشیم.
بررسی پوکو C55 ؛ دوربین
خب، همین اول بخش بررسی دوربین پوکو C55 باید خدمتتون عرض کنم که سطح انتظار را باید در سطح پایین قرار بدیم تا امکان برقراری ارتباط با سنسور موجود در دستگاه فراهم بشه!
این دستگاه در بخش عقب دارای سنسور اصلی 50 مگاپیکسل بوده که گشودگی دیافراگم آن معادل f/1.8 است. همچنین در کنار سنسور اصلی شاهد سنسور سنجش عمق 0.08 مگاپیکسل هستیم. البته سنسور سنجش عمق کارایی خاصی ندارد و فقط با هدف طراحی و این که گفته شود دستگاه دوربین دوگانه دارد، توسط شیائومی در دستگاه قرار داده شده است.
در کنار دو سنسور اصلی و سنجش عمق شاهد قرارگیری فلاش ال ای دی هستیم. این سنسورهای دوربین از HDR پشتیبانی میکنند. همچنین این دستگاه در بخش جلو دارای سنسور سلفی 5 مگاپیکسل است. شاید سنسور قدرتمندی نباشد، اما میتواند نیاز کاربران را پاسخ دهد در حالی که نباید از آن انتظار کیفیت بالا داشته باشیم.
اگر بخواهیم بخش دوربین را خلاصه کنیم، باید بگوییم این دستگاه به لطف سنسور 50 مگاپیکسل، وضعیت بدی ندارد، چرا که نمیتوان حساب ویژهای روی تاثیر مثبت سنسور سنجش عمق یا سلفی آن باز کرد.
بررسی پوکو C55 ؛ پردازنده
این گوشی هوشمند و اقتصادی شیائومی مجهز به پردازنده اصلی مدیاتک Helio G85 بوده که به عنوان یک چیپست 12 نانومتری شناخته میشود. همچنین در کنار پردازنده اصلی، پردازنده گرافیکی Mali-G52 MC2 قرار دارد.
در مقایسه با مدل POCO C50 باید گفت شرایط بهتر شده است و کاربران میتوانند به جای آن، مدل POCO C55 را خریداری کنند. این دستگاه در دو مدل مختلف تولید شده که شامل موارد زیر میشود:
- 4 گیگابایت حافظه رم و 64 گیگابایت حافظه ذخیرهسازی داخلی
- 6 گیگابایت حافظه رم و 128 گیگابایت حافظه ذخیرهسازی داخلی
شما میتوانید متناسب با نیاز خود، یکی از مدلها را انتخاب و خریداری کنید. این دستگاه دارای حافظه ذخیرهسازی از نوع eMMC 5.1 بوده که سرعت قابل قبولی در ذخیره و انتقال اطلاعات را دارد. همچنین این دستگاه از دو سیم کارت به صورت همزمان و یک حافظه ذخیرهسازی جانبی میکرو اس دی پشتیبانی میکند. شما میتوانید فضای ذخیرهسازی خود را با استفاده از کارت حافظه جانبی افزایش دهید.
بررسی پوکو C55 ؛ باتری
گوشی های شیائومی به داشتن باتریهای قدرتمند مشهور هستند و باید بدانید که شرایط در پوکو C55 هم متفاوت نیست. این گوشی انرژی خود را از باتری 5000 میلی آمپر ساعت دریافت میکند، اما خبری از فناوری شارژ سریع نیست. شما میتوانید از آداپتور 10 وات موجود در جعبه برای شارژ مجدد دستگاه استفاده کنید. از دیگر ویژگیهای دستگاه باید به حسگر اثر انگشت اشاره کرد که با کلید پاور، عملکرد یکسان دارد.
جمعبندی
گوشی شیائومی POCO C55 یکی از ارزانترین و در عین حال کارآمدترین گوشیهای کمپانی چینی بوده که میتوانید آن را جدی بگیرید و به عنوان یکی از گزینههای خرید خود مدنظر قرار دهید. مهمترین ویژگی دستگاه، پردازندهای بوده که به آن مجهز شده و عملکردی بهتر از POCO C50 ارائه میکند.
مطالب پیشنهادی:
ChatGPT چیست ؟ + 11 مزایای ChatGPT و کاربردهای آن