نقد و بررسی شیائومی 12 اس اولترا (Xiaomi 12S Ultra)

  • توسط مصطفی آرایشگر
  • ۸ ماه پیش
  • ۰

شیائومی 12 اس اولترا – Xiaomi 12S Ultra با ویژگی‌های عالی معرفی شد. در این مقاله با نقد و بررسی شیائومی 12 اس اولترا همراهتان هستیم.

شیائومی از جدیدترین گوشی هوشمند خود با نام شیائومی 12 اس اولترا – Xiaomi 12S Ultra رونمایی کرد. یک دستگاه با ظاهر خاص و عجیب که دارای مشخصات سخت افزاری منحصر به فرد بوده و می‌تواند به سادگی نظر کاربران زیادی را به خود جلب کند. در این مقاله از وب سایت گوشی ریویو قصد داریم با نقد و بررسی شیائومی 12 اس اولترا در کنار شما باشیم.

 

صفحه نمایش

نمایشگر 6.73 اینچ LTPO2 AMOLED ، پشتیبانی از Dolby Vision و HDR10+، پشتیبانی از یک میلیارد رنگ

نرم افزار

رابط کاربری MIUI 13 مبتنی بر اندروید 12

پردازنده اصلی

کوالکام اسنپدراگون 8 پلاس نسل 1

پردازنده گرافیکی

Adreno 730

دوربین اصلی

سنسور اصلی 50.3 مگاپیکسل

دوربین سلفی

سنسور سلفی 32 مگاپیکسل

باتری

4860 میلی آمپر ساعت

شارژ سریع

شارژ سریع 67 وات، شارژ سریع وایرلس 50 وات، شارژ معکوس 10 وات

گالری تصاویر شیائومی 12 اس اولترا

بررسی شیائومی 12 اس اولترا ؛ طراحی

یکی از ویژگی‌های مهم این دستگاه را باید طراحی خاص و جذاب آن عنوان کرد. در حقیقت گوشی 12 اس اولترا توانسته به لطف نمایشگر خمیده‌ای که دارد، نظر کاربران زیادی را به خود جلب کند. نمایشگری بدون حاشیه که در بخش مرکزی قسمت بالای آن شاهد قرارگیری یک حفره به منظور تعبیه سنسور سلفی خواهید بود. همچنین خمیدگی آن سبب شده که حاشیه آن تا حد زیادی کاهش یابد و این خبر خوبی برای گیمرها و علاقه‌مندان به تماشای فایل‌های ویدیویی به حساب می‌آید.

در بخش عقب شاهد یک ماژول دوربین بزرگ دایره‌ای شکل خواهید بود که در بخش مرکزی دستگاه قابل مشاهده است. البته این ماژول دوربین دایره‌ای شکل درون یک ماژول مستطیل شکل با گوشه‌های منحنی قرار گرفته و توانسته جذابیت و خاص بودن دستگاه را به رخ کاربران بکشد.

بررسی شیائومی 12 اس اولترا - 1

یکی دیگر از مهم‌ترین نکاتی که باید پیرامون شیائومی 12 اس اولترا بدانید، وجود بدنه‌ای بوده که می‌تواند مانع از ایجاد عرق پوست شود و همین قابلیت باعث خواهد شد به خوبی برای مدت زمان طولانی درون دستان کاربران قرار بگیرد. همچنین در سمت چپ بخش پایین شاهد درج عبارت شیائومی (Xiaomi) خواهید بود که نشان‌دهنده اصالت دستگاه است. بدون شک مهم‌ترین بخش طراحی ماژول دوربین را باید قرارگیری سنسورها در حالت منحصر به فردی دانست که باعث می‌شود کاربران تمایل زیادی به خرید این دستگاه پیدا کنند.

در سمت راست دستگاه کلید پاور در کنار کلیدهای حجم صدا قرار گرفته‌اند و کاربران می‌توانند از آن‌ها به سادگی استفاده کنند. بد نیست بدانید شیائومی 12 اس اولترا توانسته تاییدیه IP68 را که نشان‌دهنده مقاومت دستگاه در برابر آب و گرد و غبار است را به دست آورد. همچنین بدنه آلومینیومی در کنار محافظ نمایشگر کورنینگ گوریلا گلس Victus توانسته امتیاز چشمگیری را برای این دستگاه فراهم کند.

بررسی شیائومی 12 اس اولترا ؛ طراحی

در حالت کلی باید طراحی شیائومی 12 اس اولترا را فوق‌العاده جذاب و عالی توصیف کرد. در حقیقت این دستگاه برای کاربرانی است که قصد دارند خاص باشند و از یک دستگاه خاص و منحصر به فرد استفاده کنند.

بررسی شیائومی 12 اس اولترا ؛ صفحه نمایش

بررسی شیائومی 12 اس اولترا ؛ صفحه نمایش

این دستگاه در بخش جلو مجهز به نمایشگر 6.73 اینچ LTPO2 AMOLED بوده و وضوح آن معادل 1440×3200 پیکسل است. همچنین نسبت نمایشگر به بدنه این دستگاه معادل 89.3 درصد بوده که نشان می‌دهد از کمتری حاشیه در بخش جلو برخوردار است. فراموش نکنید این صفحه نمایش از 1 میلیارد رنگ پشتیبانی کرده و شاهد نرخ تازه‌سازی 120 هرتز خواهید بود. همچنین این دستگاه از قابلیت‌هایی همانند Dolby Vision و HDR10+ هم در کنار حداکثر روشنایی 1500 نیت پشتیبانی می‌کند.

یکی دیگر از ویژگی‌های مهم نمایشگر شیائومی 12 اس اولترا را باید مجهز بودن به محافظ کورنینگ گوریلا گلس Victus دانست که می‌تواند تاثیر زیادی در افزایش سطح ایمنی محصول داشته باشد. در صورتی که علاقه‌مند به دنیای گیم هستید یا قصد دارید یک گوشی هوشمند با قابلیت‌ بسیار زیاد را برای انجام کارهای گرافیکی خریداری کنید که نمایشگر باکیفیتی داشته باشد، 12 اس اولترا یکی از بهترین انتخاب‌ها خواهد بود.

بررسی شیائومی 12 اس اولترا ؛ دوربین

بررسی شیائومی 12 اس اولترا ؛ دوربین

این اسمارتفون مجهز به سنسور اصلی 50.3 مگاپیکسل با گشودگی دیافراگم f/1.9 بوده و در کنار آن شاهد پشتیبانی از PDAF چندگانه، Laser AF و OIS خواهید بود. همچنین سنسور دوم این دستگاه یک سنسور 48 مگاپیکسل پریسکوپ تله فوتو با گشودگی دیافراگم f/4.1 بوده که با زوم اپتیکال 5x همراه است. در کنار این دو سنسور شاهد یک سنسور 48 مگاپیکسل دیگر با گشودگی دیافراگم f/2.2 خواهید بود که به عنوان لنز اولترا واید شناخته می‌شود و می‌توانید با استفاده از آن تصاویر فوق عریض با کیفیت بالایی را ثبت و ضبط کند. البته نباید از سنسور TOF 3D هم به عنوان سنسور سنجش عمق غافل شد که تاثیر زیادی در زمینه ثبت تصاویر خواهد داشت.

قابلیت‌های دوربین را می‌توان Leica Lenses، فلاش دوگانه، HDR و پانوراما دانست. همچنین در بخش جلوی دستگاه شاهد قرارگیری سنسور سلفی 32 مگاپیکسل خواهید بود که با گشودگی دیافراگم f/2.5 می‌تواند شرایط خوبی را در زمینه ثبت تصاویر و فایل‌های ویدیویی سلفی رقم بزند. البته نباید پشتیبانی از HDR و پانوراما را هم فراموش کرد.

بررسی شیائومی 12 اس اولترا ؛ سخت افزار

این دستگاه قدرت خود را از تراشه اصلی کوالکام اسنپدراگون 8 پلاس نسل 1 دریافت می‌کند که جدیدترین تراشه 4 نانومتری کوالکام بوده و در کنار پردازنده گرافیکی Adreno 730 می‌تواند شرایط پایدار و خوبی را برای کاربران رقم بزند. وجود هسته‌های قدرتمند در این دستگاه با توجه به پردازنده‌ای که شاهد آن هستیم، قدرت فوق‌العاده و مثال‌زدنی را به کاربران خواهد بخشید. قدرت این دستگاه فوق‌العاده بوده و می‌توان پردازنده و قدرت آن را با پوکو F4 GT مقایسه کرد.

توجه داشته باشید که این اسمارتفون در مدل‌های مختلف عرضه خواهد شد که شامل موارد زیر می‌شود:

  • 8 گیگابایت حافظه رم و 256 گیگابایت حافظه ذخیره‌سازی داخلی
  • 12 گیگابایت حافظه رم و 256 گیگابایت حافظه ذخیره‌سازی داخلی
  • 12 گیگابایت حافظه رم و 512 گیگابایت حافظه ذخیره‌سازی داخلی

کاربران می‌توانند یکی از مدل‌ها را بر اساس نیاز خود خریداری کنند، اما این دستگاه از کارت حافظه جانبی پشتیبانی نخواهد کرد. همچنین نوع حافظه داخلی این دستگاه UFS 3.1 بوده که نشان‌دهنده قدرت بالای محصول است.

بررسی شیائومی 12 اس اولترا ؛ سخت افزار

اگر قصد دارید یکی از قدرتمندترین گوشی‌های شیائومی را برای گیم خریداری کنید یا از آن برای کارهای مختلف استفاده نمایید، بدون تردید شیائومی 12 اس اولترا می‌تواند یکی از بهترین انتخاب‌ها برای کاربران باشد. هسته‌های قدرتمند پردازنده کوالکام اسنپدراگون 8 پلاس نسل 1 می‌توانند شرایط را به سود پرچمدار شیائومی تغییر دهند و این یک امتیاز ویژه برای خریداران خواهد بود.

بررسی شیائومی 12 اس اولترا ؛ نرم افزار

گوشی جدید شیائومی مجهز به رابط کاربری MIUI 13 بوده که مبتنی بر اندروید 12 است. البته آپدیت‌هایی هم برای آن منتشر شده که باید کاربران از طریق وای فای انجام دهند. فراموش نکنید که جدیدترین قابلیت‌های نرم افزاری اندروید را می‌توانید با استفاده از این دستگاه تجربه کنید. شما می‌توانید با راه‌اندازی گوگل پلی ، به سادگی کلیه برنامه‌ها و بازی‌های موردنیازتان را دریافت کرده و مورد استفاده قرار دهید.

بررسی شیائومی 12 اس اولترا ؛ باتری

بررسی شیائومی 12 اس اولترا ؛ باتری

بدون تردید جذاب‌ترین بخش این دستگاه را باید باتری آن به حساب آورد. این اسمارتفون مجهز به باتری 4860 میلی آمپر ساعت بوده که از فناوری شارژ سریع 67 وات پشتیبانی می‌کند؛ بر اساس ادعای شیائومی، باتری دستگاه در مدت زمان 41 دقیقه از صفر به 100 درصد خواهد رسید که می‌توان انتظار داشت با شرایط خاص، مدت زمان ذکرشده کمتر شود.

همچنین این اسمارتفون از فناوری شارژ سریع وایرلس 50 وات پشتیبانی می‌کند که می‌توان انتظار تکمیل ظرفیت را در مدت زمان 52 دقیقه داشت و در کنار آن فناوری شارژ سریع معکوس 10 وات هم می‌تواند شرایط خوبی را رقم بزند. در صورتی که نیازمند یک گوشی جذاب و قدرتمند در زمینه باتری هستید، شیائومی 12 اس اولترا یک پکیج کامل به حساب می‌آید. بدون تردید کیفیت و قدرت باتری این دستگاه می‌تواند نظر کاربران زیادی را به خود جلب کند.

بررسی شیائومی 12 اس اولترا ؛ رنگ بندی و سایر ویژگی‌ها

این دستگاه در دو رنگ مشکی (Black) و سبز (Dark Green) طراحی و تولید شده و با قیمت 950 یورو در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت. سایر ویژگی‌های این دستگاه را باید پشتیبانی از نسخه 5.2 بلوتوث، جدیدترین نسخه وای فای، NFC، مادون قرمز، GPS و سایر موارد مشابه دانست.

جمع‌بندی

در صورتی که قصد دارید یک گوشی پرچمدار و فوق‌العاده قدرتمند را با قیمت مناسب در مقایسه با سایر پرچمداران موجود بازار خریداری کنید، شیائومی 12 اس اولترا به عنوان یک گزینه جدی مطرح شده است. این دستگاه در زمینه‌های مختلف نمایشگر، پردازنده، دوربین و سایر موارد توانسته شرایط ایده‌آل را فراهم کند و در اختیار کاربران قرار دهد.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

علاقه‌مند به دنیای فناوری با بیشتر از 8 سال سابقه؛ کارشناس تولید محتوا و فارغ‌التحصیل رشته نرم افزار این وب سایت تاسیس شده تا نگاه تازه‌ای به دنیای گوشی‌های موبایل و دنیای یادگیری داشته باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *