نقد و بررسی سامسونگ A34

  • توسط مصطفی آرایشگر
  • ۱۰ روز پیش
  • ۰
نقد و بررسی سامسونگ A34

اگر قصد دارید نقد و بررسی سامسونگ A34 را به صورت دقیق مطالعه کنید، ما در این بخش با نقد و بررسی سامسونگ A34 همراه شما هستیم.

شرکت سامسونگ از جدیدترین گوشی های هوشمند خود با نام گلکسی A54 و گلکسی A34 رونمایی کرده است. این دو دستگاه می‌توانند در بازار سهم فروش قابل قبولی را کسب کنند، اما سامسونگ A34 تا چه اندازه توانایی دارد و آیا مشخصات فنی آن قابل رقابت با سایر دستگاه‌های هم‌رده هستند؟ در این مقاله از مجله فناوری گوشی ریویو قصد داریم نقد و بررسی سامسونگ A34 را در کنار شما باشیم تا با هم به اطلاعات و قابلیت‌های آن نگاهی دقیق داشته باشیم.

صفحه نمایش

6.6 اینچ سوپر آمولد با پشتیبانی از نرخ تازه‌سازی 120 هرتز، وضوح 1080×2340 پیکسل

پردازنده

مدیاتک Dimensity 1080

پردازنده گرافیکی

Mali-G68 MC4

دوربین

سنسور 48 مگاپیکسل اصلی، سنسور 8 مگاپیکسل اولترا واید، سنسور 5 مگاپیکسل ماکرو

دوربین سلفی

13 مگاپیکسل

باتری

5000 میلی آمپر ساعت با پشتیبانی از فناوری شارژ سریع 25 وات

حسگر اثر انگشت

درون نمایشگر اپتیکال

نرم افزار

رابط کاربری One UI 5.1 مبتنی بر اندروید 13

بررسی سامسونگ A34 ؛ طراحی

در زمینه طراحی باید گفت گوشی جدید گلکسی A34 به عنوان یکی از بهترین گوشی های میان‌رده شناخته می‌شود که می‌تواند با ظاهر جذاب خود، نظر کاربران را به خود جلب کند. به نظر می‌رسد سامسونگ تلاش کرده است تا دستگاه‌های جدید خود را مشابه گوشی‌های سری گلکسی S23 تولید کند و به این موضوع در نقد و بررسی سامسونگ A54 هم اشاره کردیم.

این اسمارتفون جذاب دارای گوشه‌های منحنی بوده و در بخش جلو، طراحی ناچ قابل مشاهده است. البته یک تفاوت مهم میان طراحی ناچ این دستگاه با سایر گوشی‌ها وجود دارد؛ ناچ این دستگاه به گونه‌ای نیست که موجب قرارگیری حاشیه‌های زیاد شده باشد. خوشبختانه خبری از حاشیه غیرقابل توجیه نبوده و با این که ناچ قطره آب برای طراحی بخش جلو به کارگیری شده است، اما حاشیه زیادی را شاهد نیستیم.

بررسی سامسونگ A34 ؛ طراحی

در سمت راست گوشی گلکسی A34 شاهد کلیدهای حجم صدا و کلید پاور هستیم. همچنین زمانی که گوشی را از کناره‌ها مشاهده کنید، خواهید دید که سنسورهای دوربین بخش عقب از سطح فاصله دارند و همین مسئله باعث می‌شود زمان قرارگیری روی سطح صاف، کمی لرزش اتفاق بیفتد. یکی دیگر از تغییرهای مهم گوشی‌های جدید سامسونگ را باید بدنه آن‌ها دانست که شباهت زیادی به بدنه گوشی‌های آیفون و سری پرچمدار پیدا کرده‌اند. البته فریم دستگاه از پلاستیک باکیفیت بوده و خبری از فریم‌های آلومینیومی نیست.

اینطور که پیداست، بدنه دستگاه به گونه‌ای است که اگر از قاب‌های بی‌کیفیت استفاده کنید، قطعا ظاهر آن به کلی دگرگون خواهد شد و شما مجبور به تعویض خواهید شد، اگر حساسیت شما نسبت به تمیزی دستگاه زیاد است.

فریم و بدنه دستگاه از جنس پلاستیک باکیفیت بوده و نکته جالب‌تر آن، تاییدیه IP67 بوده که کمتر کسی از آن مطلع نیست. این دستگاه در برابر گرد و غبار و آب از خود مقاومت نشان می‌دهد. این گوشی می‌تواند در عمق یک متر تا مدت زمان 30 دقیقه دوام بیاورد و این خبر خوبی است. در مجموع ظاهر دستگاه و طراحی آن توانسته امتیاز بالایی کسب کند و به نظر می‌رسد بالاخره سامسونگ توانسته آن تغییر در طراجی را به وجود آورد.

بررسی سامسونگ A34 ؛ صفحه نمایش

این گوشی هوشمند مجهز به صفحه نمایش 6.6 اینچ سوپر آمولد بوده و وضوح تصویر آن معادل 1080×2340 پیکسل است. همچنین شاهد پشتیبانی نمایشگر از نرخ تازه‌سازی 120 هرتز هستیم. توجه داشته باشید که کیفیت این نمایشگر می‌تواند برای تماشای فایل‌های ویدیویی بسیار خوب باشد، اما نباید کیفیت قابل توجه آن برای اجرای گیم و نمایش جزئیات بازی‌ها را نادیده گرفت.

از دیگر ویژگی‌های این نمایشگر را باید نسبت صفحه نمایش به بدنه آن عنوان کرد که 84.9 درصد است. همانطور که در بخش قبل گفتیم، با این که در بخش جلو طراحی ناچ قرار دارد، اما حاشیه آن بسیار کم بوده و می‌توان ظاهر دستگاه را جذاب توصیف کرد. نسبت ابعاد تصویر معادل 19.5:9 است.

معمولا سامسونگ از نمایشگرهای سوپر آمولد در دستگاه‌های جدید و میان‌رده خود استفاده می‌کند، اما استفاده از نمایشگر سوپر آمولد در گوشی‌هایی همانند گلکسی A34 می‌تواند تاثیر بسیار خوبی روی نظر خریداران داشته باشد. یکی دیگر از ویژگی‌های صفحه نمایش گلکسی A34 را باید میزان روشنایی آن عنوان کرد که قابل قبول است؛ شما می‌توانید به خوبی از دستگاه در برابر نور مستقیم خورشید استفاده کنید.

بررسی سامسونگ A34 ؛ دوربین

این اسمارتفون مجهز به دوربین سه‌گانه در بخش عقب بوده که به صورت عمودی چینش شده‌اند. البته در سمت راست سنسورها، فلاش ال ای دی قرار گرفته که خب، کاربرد آن هم برای همه ما مشخص است. این اسمارتفون مجهز به سنسور اصلی 48 مگاپیکسل بوده و گشودگی دیافراگم آن معادل f/1.8 است؛ هنوز علت استفاده از سنسورهایی همانند 48 مگاپیکسل را متوجه نمیشوم!!!! در حالی که کمپانی‌های رقیب در گوشی‌های میان‌رده خود از سنسورهای قدرتمندی همانند 108 مگاپیکسل استفاده می‌کنند، سامسونگ در حال عقب‌گرد است.

در کنار سنسور اصلی، سنسور 8 مگاپیکسل اولترا واید قرار گرفته با گشودگی دیافراگم f/2.2 که توانایی پوشش زاویه 123 درجه را دارد و در عین حال، سنسور سوم دستگاه، یک سنسور 5 مگاپیکسل ماکرو با گشودگی دیافراگم f/2.4 است. سنسور اصلی این دستگاه از OIS و PDAF پشتیبانی می‌کند. شما می‌توانید در صورت نیاز، تصاویر فوق عریض باکیفیت و جذابی را ثبت و ضبط کنید.

زمانی که وارد برنامه دوربین سامسونگ شوید، به راحتی می‌توانید تصویربرداری پانوراما یا حالت شب را مورد استفاده قرار دهید. در کنار آن، امکان ثبت تصاویر لایو فوکوس هم وجود دارد. علاقه‌مندان به دنیای فیلمبرداری می‌توانند فایل‌های ویدیویی 4K را ثبت و ضبط کنند.

در بخش جلوی دستگاه سنسور سلفی 13 مگاپیکسل با گشودگی دیافراگم f/2.2 قرار دارد. امکان ثبت تصاویر باکیفیت یا برقراری تماس‌های ویدیویی با اسفاده از سنسور سلفی گلکسی A34 وجود دارد. همچنین شما می‌توانید فیلمبرداری 4K را با سنسور سلفی دستگاه انجام دهید.

بررسی سامسونگ A34 ؛ پردازنده

خبری از تراشه کوالکام نیست و خریداران گوشی گلکسی A34 با یک پردازنده قدرتمند مدیاتک، مدل Dimensity 1080 مواجه هستند که به عنوان یک تراشه 6 نانومتر شناخته می‌شود؛ این تراشه قدرتمند در گوشی‌هایی همانند شیائومی 11 تی قرار دارد و قدرت خود را ثابت کرده‌اند. در صورتی که با گوشی Xiaomi 11T کار کرده باشید، به خوبی از قدرت بالای دستگاه خبر دارید.

علاقه‌مندان به دنیای گیم می‌توانند با استفاده از این تراشه اصلی، گیم را به خوبی اجرا کرده و از قدرت بالای تراشه اصلی در کنار پردازنده گرافیکی Mali-G68 MC4 استفاده کنند.

هماهنگی میان این پردازنده گرافیکی و پردازنده اصلی به گونه‌ای است که توجه هر کاربری را به خود جلب می‌کند. کاربران برای اجرای برنامه‌ها و نرم افزارهای گوناگون گرافیکی با هیچگونه مشکلی مواجه نخواهند شد و در عین حال، سامسونگ سعی کرده است از تجربه شیائومی در هماهنگی این دو تراشه به منظور اجرای فوق‌العاده گیم بهره‌مند شود.

این دستگاه در سه مدل مختلف و بر اساس تفاوت در حافظه رم و حافظه ذخیره‌سازی داخلی در دسترس قرار گرفته است که شامل موارد زیر می‌شود:

  • 6 گیگابایت حافظه رم و 128 گیگابایت حافظه ذخیره‌سازی داخلی
  • 8 گیگابایت حافظه رم و 128 گیگابایت حافظه ذخیره‌سازی داخلی
  • 8 گیگابایت حافظه رم و 256 گیگابایت حافظه ذخیره‌سازی داخلی

فراموش نکنید که این گوشی هوشمند جدید سامسونگ از میکرو اس دی پشتیبانی می‌کند؛ این خبر خوبی است، اما به شرط این که فقط از یک سیم کارت استفاده کنید. بله؛ این دستگاه از دو سیم کارت به صورت همزمان بدون میکرو اس دی پشتیبانی می‌کند و در صورتی که بخواهید از میکرو اس دی هم پشتیبانی کند، باید فقط یک سیم کارت را درون خشاب دستگاه قرار دهید.

بررسی سامسونگ A34 ؛ باتری

باتری از نظر کاربران اهمیت و ارزش زیادی دارد، بنابراین سامسونگ از باتری قدرتمند 5000 میلی آمپر ساعت پشتیبانی می‌کند. البته مشابه نسل قبل خود، خبری از شارژر نیست و فقط یک کابل شارژ درون جعبه قرار دارد. شما می‌توانید شارژر اصلی 25 وات دستگاه را از فروشگاه اینترنتی شیائومی اصل خریداری کنید. خرید شارژر اصلی اهمیت زیادی دارد و از آن جایی که فروشگاه اینترنتی شیائومی اصل همواره محصولات اصلی را برای فروش در دسترس کاربران قرار می‌دهد، می‌تواند منبعی معتبر برای شما عزیزان باشد.

باتری 5000 میلی آمپر ساعت به اندازه‌ای قدرتمند بوده که می‌توانید از آن در طول یک روز برای کارهای شخصی استفاده کنید. همچنین گیمرها می‌توانند روی دوام آن هنگام بازی حساب کنند. البته فراموش نکنید که به لطف پشتیبانی از فناوری شارژ سریع 25 وات، مدت زمان شارژ مجدد نه به اندازه گوشی‌های شیائومی، اما کوتاه‌تر شده است. از دیگر ویژگی‌های دستگاه باید به حسگر اثر انگشت درون نمایشگر اپتیکال اشاره کرد؛ این حسگر می‌تواند در مدت زمان کوتاه، اثر انگشت را شناسایی کند. البته شما می‌توانید از فناوری تشخیص چهره ، الگو یا رمز عبور هم استفاده کنید.

جمع‌بندی

بدون تردید گوشی جدید سامسونگ گلکسی A34 می‌تواند انتخاب خوبی برای کاربران باشد، اما کمی در زمینه دوربین با سنسور 48 مگاپیکسلی که دارد، باعث ناامیدی شده است. در هر صورت این دستگاه دارای قابلیت‌های منحصر به فرد بوده که می‌توان به پردازنده قدرتمند آن اشاره کرد.

مطالب پیشنهادی:

نقد و بررسی سامسونگ A54

9 علت پایین بودن سرعت اینترنت

نقد و بررسی شیائومی 13 لایت

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

علاقه‌مند به دنیای فناوری با بیشتر از 8 سال سابقه؛ کارشناس تولید محتوا و فارغ‌التحصیل رشته نرم افزار این وب سایت تاسیس شده تا نگاه تازه‌ای به دنیای گوشی‌های موبایل و دنیای یادگیری داشته باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *