نقد و بررسی سامسونگ A14 ؛ گوشی اقتصادی سامسونگ 2023

گوشی سامسونگ گلکسی A14 یا Galaxy A14 معرفی شد. ما قصد داریم با نقد و بررسی سامسونگ A14 اطلاعات قابل قبولی را در اختیارتان قرار دهیم.

اینطور که پیداست، سامسونگ با معرفی و عرضه یکی دیگر از گوشی های هوشمند ارزان قیمت خود قرار است بازار و شرایط آن را به سود خود تغییر کرد. جدیدترین گوشی اقتصادی سامسونگ با نام گلکسی A14 دارای مشخصات فنی قابل قبولی بوده و به نظر می‌رسد جای خود را در میان کاربران باز خواهد کرد. در این بخش از گوشی ریویو با نقد و بررسی سامسونگ A14 در کنار شما خواهیم بود؛ با ما همراه باشید.

صفحه نمایش

6.6 اینچ PLS LCD با وضوح 1080×2408 پیکسل

پردازنده

مدیاتک Helio G80

پردازنده گرافیکی

Mali-G52 MC2

دوربین

50 مگاپیکسل اصلی، 5 مگاپیکسل اولترا واید، 2 مگاپیکسل ماکرو

دوربین سلفی

13 مگاپیکسل

باتری

5000 میلی آمپر ساعت، فناوری شارژ سریع 15 وات

نرم افزار

رابط کاربری One UI Core 5 مبتنی بر اندروید 13

حسگر اثر انگشت

مشترک با کلید پاور

بررسی سامسونگ A14 ؛ طراحی

حاشیه، حاشیه و امان از حاشیه! با این که دستگاه دارای مشخصات ظاهری جذابی است، اما وجود حاشیه و طراحی ناچ قدیمی روی آن باعث می‌شود دلزده شویم. زمانی که به بخش جلوی دستگاه نگاه کنید، یک نمایشگر بزرگ خواهید دید که اطراف و قسمت بالا و پایین آن توسط حاشیه‌های نسبتا زیاد احاطه شده است. همچنین شاهد طراحی ناچ هستیم که یک پای ثابت گوشی‌های ارزان قیمت سامسونگ است.

در سمت راست گوشی سامسونگ گلکسی A14 شاهد کلید پاور و کلیدهای حجم صدا هستیم. از طرفی باید توجه داشته باشید که کلید پاور و حسگر اثر انگشت به صورت یکپارچه هستند و عملکرد مشترکی را ارائه می‌کنند. در سمت چپ دستگاه خشاب سیم کارت قرار گرفته و شما می‌توانید با استفاده از سوزن مخصوص، خشاب را خارج کرده و سیم کارت‌های خود را درون دستگاه قرار دهید.

بررسی سامسونگ A14 ؛ طراحی

در قسمت پایین دستگاه پورت تایپ سی قرار دارد و شما می‌توانید از آن برای شارژ کردن دستگاه خود استفاده کنید. همچنین در کنار پورت تایپ سی ، اسپیکر دستگاه هم قابل مشاهده است.

در بخش عقب شرایط جذاب‌تر به نظر می‌رسد؛ بدنه دستگاه در چهارگوش خود، دایره‌ای شکل بوده و جذابیت دستگاه را تا حد زیادی افزایش داده است. از طرف دیگر، شباهت زیاد این دستگاه به گوشی‌های پرچمدار سری گلکسی S23 سبب شده است نظر کاربران نسبت به دستگاه مثبت شود. اینطور که پیداست، گوشی‌های جدید سامسونگ را با این ظاهر تا مدت زمان نامعلومی خواهیم دید، چرا که این مسئله ریشه در گذشته تولید کمپانی دارد.

بررسی سامسونگ A14 ؛ طراحی - 2

بدنه بخش عقب دستگاه دارای شیارهای کوچک عمودی بوده و این خطوط موجب ایجاد برجستگی‌هایی شده است؛ این برجستگی‌ها به گونه‌ای عمل خواهند کرد که از تعریق جلوگیری شده و به خوبی روی یک سطح صاف قرار خواهد گرفت. سنسورهای دوربین گلکسی A14 مشابه گلکسی S23 چینش شده‌اند؛ سه دوربین به صورت عمودی و یک فلاش ال ای دی در کنار آن که افزایش جذابیت را همراه داشته است. وزن دستگاه برابر با 201 گرم است.

بررسی سامسونگ A14 ؛ صفحه نمایش

گوشی جدید گلکسی A14 در بخش جلو مجهز به صفحه نمایش 6.6 اینچ PLS LCD بوده و وضوح تصویر آن معادل 1080×2408 پیکسل است. همچنین نسبت نمایشگر به بدنه دستگاه معادل 80.2 درصد بوده و نسبت ابعاد تصویر هم 20:9 است.

این صفحه نمایش دارای حاشیه نسبتا زیادی است و باعث می‌شود در نگاه اول، دلزده شویم، اما کیفیت نمایشگر فوق‌العاده بوده باعث می‌شود دستگاه برای تماشای فایل‌های ویدیویی یا انجام بازی بتوانند عملکرد ایده‌آل و خوبی داشته باشند.

بررسی سامسونگ A14 ؛ دوربین

بررسی سامسونگ A14 ؛ دوربین

گوشی گلکسی A14 در بخش عقب مجهز به دوربین سه گانه بوده که چینش آن‌ها به صورت عمودی است؛ این دستگاه دارای سنسور اصلی 50 مگاپیکسل با گشودگی دیافراگم f/1.8 بوده و در کنار آن سنسور اولترا واید 5 مگاپیکسل با گشودگی دیافراگم f/2.2 به همراه سنسور 2 مگاپیکسل ماکرو با گشودگی دیافراگم f/2.4 قرار دارد.

زمانی که وارد برنامه دوربین دستگاه شوید به قابلیت‌های مختلف تصویربرداری و فیلمبرداری آن دسترسی پیدا خواهید کرد. این سنسورهای دوربین از HDR و پانوراما پشتیبانی می‌کند. همچنین وجود فلاش ال ای دی سبب می‌شود تا کاربران بتوانند در موقعیت‌هایی که نور محیط کم است، شرایط تصویربرداری ایده‌آل را تجربه کنند.

در بخش جلو شرایط برای یک گوشی ارزان قیمت و اقتصادی قابل تحمل است؛ این گوشی دارای سنسور سلفی 13 مگاپیکسل بوده و گشودگی دیافراگم آن معادل f/2.0 است. کاربران می‌توانند با استفاده از این سنسور سلفی، تصویربرداری و ضبط فایل‌های ویدیویی را به خوبی انجام دهند یا به نوعی، نیاز خود را برآورده سازند.

تصاویر ثبت شده با دوربین سامسونگ گلکسی A14

بررسی سامسونگ A14 ؛ پردازنده

سامسونگ گلکسی A14 قدرت خود را از پردازنده اصلی مدیاتک Helio G80 دریافت می‌کند و در کنار آن شاهد تراشه گرافیکی Mali-G52 MC2 هستیم. قرارگیری یک چیپست 12 نانومتری در یک دستگاه ارزان قیمت و اقتصادی، جای تعجب ندارد، اما سامسونگ می‌توانست تراشه‌های قدرتمند دیگری را به کارگیری کند. در هر صورت این دستگاه می‌تواند در زمینه پردازش بازی و انجام کارهای گرافیکی، قدرت قابل قبولی از خود نشان دهد.

 

 

بررسی سامسونگ A14 ؛ پردازنده

این دستگاه از دو سیم کارت به صورت همزمان در کنار یک حافظه ذخیره‌سازی جانبی میکرو اس دی پشتیبانی می‌کند. از طرف دیگر، این گوشی در دو مدل و بر اساس حافظه ذخیره‌سازی داخلی و حافظه رم در دسترس قرار گرفته است که شامل موارد زیر می‌شود:

  • 4 گیگابایت حافظه رم و 64 گیگابایت حافظه ذخیره‌سازی داخلی
  • 6 گیگابایت حافظه رم و 128 گیگابایت حافظه ذخیره‌سازی داخلی

دیگر خبری از گزینه 4 گیگابایت حافظه رم و 128 گیگابایت حافظه ذخیره‌سازی داخلی نیست؛ شما یا باید مدل بالاترین را خریداری کنید یا به همان مدل حداقلی تن بدهید. توصیه می‌کنیم اگر دنبال سرعت بالاتر هستید، حافظه رم 6 گیگابایت را خریداری کنید تا بتوانید در کنار حافظه ذخیره‌سازی داخلی 128 گیگابایت از مزایای آن بهره‌مند شوید.

بررسی سامسونگ A14 ؛ باتری

بررسی سامسونگ A14 ؛ باتری

استفاده از باتری قدرتمند 5000 میلی آمپر ساعت به یک روند رو به رشد در گوشی‌های هوشمند تبدیل شده و عادت کرده‌ایم که بیشتر گوشی‌ها را با این باتری مشاهده کنیم. شرایط در گلکسی A14 هم متفاوت نبوده و این اسمارتفون مجهز به باتری 5000 میلی آمپر ساعت بوده و از فناوری شارژ سریع 15 وات پشتیبانی می‌کند.

توجه داشته باشید که سامسونگ A14 با باتری قدرتمند خود می‌تواند پاسخگوی نیاز کاربران باشد. گیم و انجام کارهای نرم افزاری از مهم‌ترین مواردی است که می‌تواند توان دستگاه را نشان دهد. باتری گلکسی A14 شرایط بسیار خوبی را برای کاربران فراهم خواهد کرد.

جمع‌بندی

در صورتی که قصد خرید یک گوشی ارزان قیمت و اقتصادی جدید از سوی شرکت سامسونگ را دارید، توصیه می‌کنیم گلکسی A14 را به عنوان گزینه نهایی خرید خود مدنظر قرار دهید. این اسمارتفون توانایی بسیار خوبی در زمینه اجرای برنامه‌ها خواهد داشت و در زمینه تصویربرداری هم شرایط بد نیست. البته دوست داشتیم که قدرت سخت افزاری این دستگاه بهتر باشد، اما به هر حال تصمیم نهایی کمپانی استفاده از تراشه مدیاتک بود و این کار را هم انجام داد.

مطالب پیشنهادی:

اتصال اینترنت موبایل به کامپیوتر با 3 روش تضمینی

چگونه حالت ایمن گوشی را غیر فعال کنیم ؟ + 100 درصد تضمینی

نقد و بررسی هایلو G3 ؛ با هندزفری Haylou G3 Gaming آشنا شوید

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

علاقه‌مند به دنیای فناوری با بیشتر از 8 سال سابقه؛ کارشناس تولید محتوا و فارغ‌التحصیل رشته نرم افزار این وب سایت تاسیس شده تا نگاه تازه‌ای به دنیای گوشی‌های موبایل و دنیای یادگیری داشته باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *