آیا با خطای Google Keeps Stopping و روش حل مشکل گوگل متوقف شده است آشنا هستید؟ 7 روش حل خطای Google Keeps Stopping را آموزش خواهیم داد.
خطاهای اندروید زمانی رخ میدهند که انتظارش را نداریم و در بسیاری از موارد با پیغامهای سردرگمکننده همراه هستند. به عنوان مثال، خطای متوقف شدن گوگل یا خطای Google Keeps Stopping از مهمترین مشکلاتی هستند که ممکن است به صورت ناگهانی برای کاربران اتفاق بیفتد. در این مقاله با آموزش حل خطای Google Keeps Stopping همراه شما خواهیم بود؛ با ما در گوشی ریویو همراه باشید.
چه زمانی خطای Google Keeps Stop رخ میدهد؟
خطای گوگل همچنان متوقف میشود، میتواند بدون هشدار ظاهر شود و اغلب به هیچ برنامهای مرتبط نیست؛ این به لطف یک سرویس گوگل بوده که در پس زمینه اجرا میشود.
به عنوان مثال، زمانی که برنامه آب و هوا قصد بروزرسانی داشته باشد، میتوانید در حال انجام یک بازی باشید و در نتیجه با خطا مواجه شوید. تشخیص این که دقیقا کدام برنامه گوگل باعث این خطا شده است، دشوار بوده و به نظر میرسد تا حد زیادی به دلیل خدمات گوگل پلی یا برنامه جستجوی آن است. برخی دیگر از برنامهها و فرایندهای گوگل که مسئول مدیریت سیستم عامل اندروید هستند، ممکن است مسئول بروز این خطا باشند.
خطای Google Keeps Stopping به چه معنا است ؟
اینطور که به نظر میرسد، این خطا به دلیل مشکل حافظه پنهان بوده که باعث از کار افتادن برنامه گوگل یا سرویس پس زمینه میشود. از آن جایی که گوگل به معنای واقعی کلمه متوقف میشود، بنابراین میتوان گفت کلیه سرویسها با مشکل مواجه خواهند شد.
توجه داشته باشید که این خطا مربوط به یک برنامه خاص نیست. خطای Google Keeps Stopping صرفا به این دلیل رخ میدهد که یک برنامه گوگل همچنان در اندروید دچار توقف شده است.
حل خطای Google Keeps Stopping
شما میتوانید برای حل این مشکل مراحل و روشهای گوناگون را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهید که شامل موارد زیر میشود:
1: راه اندازی مجدد گوشی اندروید
گاهی وقتها این به عنوان خطایی کوتاه مدت شناخته میشود که به علت بروز خطا در یک برنامه، سرویس یا منبع مشترک ایجاد شده است. در حالی که هیچ راهی برای اطلاع یافتن از این مسئله وجود ندارد، فقط میتوانید گوشی خود را مجددا راهاندازی کنید. کلید روشن یا خاموش را نگه داشته و هنگامی که منو ظاهر شد، روی گزینه راهاندازی مجدد (Restart) ضربه بزنید.
اگر با راهاندازی مجدد گوشی مشکل رفع شود، خوش شانس بودهاید و بدین ترتیب نیازی نیست سایر مراحل را برای رفع خطا دنبال کنید.
2: متوقف کردن برنامه ، متوقف کردن خطا
اگر متوجه شوید که خطا مجددا ظاهر میشود، احتمالا یک عمل ناخواسته را انجام دادهاید. هنگامی که روی خطا ضربه بزنید، مجددا پیغام را مشاهده خواهید کرد که نمایش داده میشود.
پاسخ چیست ؟
در این مرحله سعی کنید قبل از حذف برنامه، ابتدا آن را متوقف کنید. ترفند این است که حدس بزنید کدام برنامه برای شما ایجاد مشکل کرده است. همیشه امکان تشخیص صحیح وجود ندارد؛ احتمالا یک برنامه گوگل است، اما امکان دارد آن چیزی نباشد که شما فکر میکنید.
برای متوقف کردن برنامه باید مراحل زیر را دنبال کنید:
- باید وارد تنظیمات دستگاه شوید.
- در ادامه کار باید وارد برنامهها (Apps) شوید.
- در ادامه باید برنامه موردنظر را پیدا کرده و وارد آن شوید تا بتوانید دستور متوقف کردن (Force Stop) را بزنید.
- هم اکنون باید گزینه حذف کردن (Uninstall) را انتخاب کنید.
قبل از ادامه کار باید صبر کنید تا اپلیکیشن حذف شود. امکان دارد راهاندازی مجدد دستگاه در این مرحله کاربرد داشته باشد. اگر خطای Google Keeps Stopping نمایش داده نشود، کار شما به پایان رسیده است و در غیر این صورت، باید گامهای بعد را برای حل خطای گوگل مدنظر قرار دهید.
3: رفع خطای Google Keeps Stopping
در حالی که این کار ناامیدکننده به نظر میرسد، میتوان گفت خطای گوگل همچنان متوقف شده است را میتوان به سادگی رفع کرد. مراحل در گوشیهای سامسونگ، شیائومی و سایر موارد مبتنی بر اندروید یکسان است.
- وارد تنظیمات دستگاه شوید.
- در ادامه کار باید وارد بخش مدیریت برنامه (App Management) شوید.
- وارد برنامه گوگل (Google) شوید و آن را بازگشایی کنید.
- در ادامه کار باید روی گزینه فضای استفاده شده (Storage Usage) ضربه بزنید.
- گزینه پاکسازی کش (Clear Cache) را انتخاب کنید.
- در ادامه کار، مدیریت فضا (Manage Space) را انتخاب کنید.
- در صفحه بعد باید روی گزینه پاکسازی کلیه دیتا (Clear all Data) ضربه بزنید.
- برای پایان کار، کلید بازگشت را انتخاب کرده و گوشی را مجددا راهاندازی کنید.
با تکمیل این فرایند، باید خطای موردنظرتان رفع شده باشد و در غیر این صورت، این کار را برای فروشگاه گوگل (Google Play Store) هم تکرار کنید. سپس این کار را برای Google Play Services انجام دهید. پس از هر بار انجام کار، توصیه میکنیم راهاندازی مجدد دستگاه را مدنظر قرار دهید.
در حالی که سیستم عامل تا حد زیادی عاری از خطا است، پاکسازی حافظه کش میتواند به رفع مشکل موردنظر کمک زیادی کند.
4: حذف آپدیت برنامههایی که به تازگی آپدیت شدهاند!
در مواردی خطا فقط در صورتی رخ میدهد کحه یک برنامه گوگل بروزرسانی شده باشد و این بروزرسانی ناموفق بوده است. شما باید این آپدیتها را به سادگی حذف کنید:
- وارد تنظیمات شوید و از بخش برنامهها، مدیریت برنامهها (App Management) را انتخاب کنید.
- برنامه گوگل را انتخاب کنید.
- در گوشه سمت راست، باید روی منوی سه نقطه ضربه بزنید.
- حذف کردن آپدیت (Uninstall Updates) را انتخاب کنید.
- در ادامه باید روی تایید (Ok) ضربه بزنید.
اگر مشکلی در توقف برنامه گوگل وجود دارد، باید یک بروزرسانی صادر شود. هنگامی که این اتفاق رخ دهد، به سادگی از فروشگاه گوگل پلی دیدن کنید، برنامه گوگل را جستجو کرده و روی آپدیت کردن (Update) ضربه بزنید. شما در نهایت خطا را با انجام این کار رفع خواهید کرد.
5: بروزرسانیهای WebView را حذف کنید
یکی دیگر از دلایل خطای Google Keeps Stopping را باید WebView عنوان کرد. این یک ابزار سیستم اندروید بوده که صفحههای وب و محتوای وب را نمایش میدهد. اگر از یک نسخه اندروید خاص گوگل یا سبک گوگل استفاده میکنید و متوجه نمایش خطا شدید، این مسئله میتواند دلیل اتفاق باشد.
برای حذف کردن بروزرسانیها باید مراحل بالا را دنبال کنید، اما این بار باید دنبال WebView باشید.
6: آپدیت اندروید را فراموش نکنید
خطای Google Keeps Stopping را میتوان تا حد زیادی به بروزرسانیهای نرم افزاری نسبت داد. اگر به تازگی شروع شده باشد، احتمال زیادی وجود دارد که یک بروزرسانی استاندارد سیستم عامل را انجام ندادهاید و علت بروز مسئله تاخیر در انجام آپدیت است.
شما باید بروزرسانی دستگاه خود را انجام دهید. فراموش نکنید که آپدیت گوشی را باید از طریق وای فای انجام دهید. برای انجام کار باید وارد تنظیمات شوید و در ادامه از بخش آپدیت سیستم عامل (Software Update) برای انجام کار اقدام کنید.
برای آپدیت گوشی های شیائومی هم بعد از ورود به تنظیمات، باید وارد منوی اول شوید تا بتوانید وضعیت بروزرسانی و سیستم عامل را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهید. در صورت وجود داشتن آپدیت، میتوانید آن را با وای فای به سرانجام برسانید.
7: ریست فکتوری به عنوان آخرین راه حل
در صورتی که هیچ کدام از روشهای ذکرشده نتوانند مشکل شما را حل کنند، باید ریست فکتوری گوشی را مدنظر قرار دهید. توجه داشته باشید که ریست فکتوری باعث از بین رفتن کلیه اطلاعات دستگاه خواهد شد، بنابراین قبل از انجام این کار باید یک پشتیبان از کلیه اطلاعات خود تهیه کنید.
- برای انجام ریست فکتوری باید وارد تنظیمات دستگاه شوید.
- در ادامه باید از بخش سیستم (System) وارد بخش تنظیمات راه اندازی مجدد (Reset Options) شوید.
- هم اکنون گزینه پاکسازی کلیه اطلاعات (Erase all Data) را انتخاب کنید.
- در این بخش اندروید به شما اخطاری مبنی بر تمایل برای انجام کار نمایش میدهد که باید آن را تایید کنید.
- هنگامی که تایید شد، باید مجددا گزینه بازنشانی گوشی (Reset Phone) را انتخاب کنید.
زمانی که کار شما به اتمام رسید، گوشی شما به زمانی بازگشته است که در ابتدا خریداری کرده بودید. هم اکنون مشکل شما به صورت کامل حل شده و امیدواریم با رعایت نکات مختلف دیگر دچار این خطا نشوید.
جمعبندی
بروز مشکل خطای گوگل در اندروید دور از ذهن نیست و امکان دارد برای دستگاههای زیادی رخ دهد. در صورتی که شما با خطای Google Keeps Stopping مواجه شدید، میتوانید با روشهای ذکرشده در این مقاله با خطا مواجه شوید و آن را حل کنید.
مطالب پیشنهادی: