تشخیص شارژر تقلبی از شارژر اصلی

آیا تشخیص شارژر تقلبی از شارژر اصلی کار سختی است؟ استفاده از شارژر تقلبی باعث آسیب جدی به دستگاه می‌شود و با روش شناسایی آن‌ها، همراهتان هستیم.

احتمالا شما هم فکر می‌کنید تمام شارژرهای موبایل موجود در بازار، اگر پورت مشابه یکدیگر داشته باشند، بنابراین توانایی شارژ کردن گوشی شما را هم خواهند داشت، اما اینطور نیست و طراحی آن‌ها، یکسان نخواهد بود. برخی از شارژرها برای تکمیل شارژ باتری گوشی ، زمان زیادی نیاز خواهند داشت و حتی در موارد بدتر، ممکن است به دستگاه آسیب بزنند. در حقیقت کابل شارژر تقلبی می‌تواند موجب از بین رفتن باتری شود. ما در این مقاله روش تشخیص شارژر تقلبی را از شارژر اصلی گوشی آموزش خواهیم داد. خوشبختانه تشخیص شارژر اصلی از تقلبی ، کار سختی نیست و با چند مرحله اساسی، می‌توانید انتخاب خوبی داشته باشید.

ریسک استفاده از شارژر تقلبی

شارژرهای گوشی موبایل، یک کار مهم را باید انجام دهند و آن هم تامین انرژی دستگاه از طریق برق است. احتمالا شما هم فکر می‌کنید تمام شارژرهای موبایل موجود در بازار، اگر پورت مشابه یکدیگر داشته باشند، بنابراین توانایی شارژ کردن گوشی شما را هم خواهند داشت، اما اینطور نیست و طراحی آن‌ها، یکسان نخواهد بود. برخی از شارژرها برای تکمیل شارژ باتری گوشی ، زمان زیادی نیاز خواهند داشت و حتی در موارد بدتر، ممکن است به دستگاه آسیب بزنند. در حقیقت کابل شارژر تقلبی می‌تواند موجب از بین رفتن باتری شود. ما در این مقاله روش تشخیص شارژر تقلبی را از شارژر اصلی گوشی آموزش خواهیم داد. خوشبختانه تشخیص شارژر اصلی از تقلبی ، کار سختی نیست و با چند مرحله اساسی، می‌توانید انتخاب خوبی داشته باشید.

ریسک استفاده از شارژر تقلبی

ریسک استفاده از شارژر تقلبی

شارژرهای گوشی موبایل، یک کار مهم را باید انجام دهند و آن هم تامین انرژی دستگاه از طریق برق است؛ این مسئله باعث فعال شدن مدار شارژ خواهد شد و نتیجه آن، تکمیل ظرفیت باتری دستگاه خواهد بود. در حقیقت به شارژرهای گوشی موبایل، آداپتور هم گفته می‌شود. وظیفه آن‌ها شارژ کردن دستگاه شما نیست، بلکه برای تبدیل برق DC به سطحی است که گوشی یا تبلت از عهده آن، برآید.

به نظر می‌رسد آداپتورهای برق همانند سیم‌های ساده‌ای هستند که جریان را به گوشی هوشمند شما منتقل می‌کنند، اما فرایند انجام کار، ساده نیست. قسمت‌های مختلفی در آداپتور وجود دارد و می‌توان به تنظیم‌کننده خاصی اشاره کرد که زمان تکمیل بودن شارژ دستگاه، دیگر تلاشی برای تامین برق دستگاه انجام نمی‌دهد؛ این مسئله در صورت متصل بودن گوشی به برق هم ادامه دارد. همانطور که می‌دانید، شارژ مداوم باتری می‌تواند طول عمر آن را کاهش دهد.

اجزای ذکرشده می‌توانند از گوشی هوشمند شما در برابر افزایش انرژی برق و بالعکس، محافظت به عمل آورند. باید توجه داشته باشید که فقط باتری گوشی شما در معرض آسیب قرار ندارد و می‌توان سایر بخش‌های دستگاه را هم ذکر کرد. تلاش برای صرفه‌جویی و خرید کابل شارژ ارزان قیمت می‌تواند هزینه‌های بیشتری را برای شما رقم بزند. شارژرهای اپل گران قیمت هستند، اما بر اساس تحقیقات انجام شده روی 400 مدل از کابل شارژهای آیفون، نتیجه‌ای بسیار عجیب به دست آمد؛ از تعداد گفته شده، 397 شارژر فاقد استانداردهای لازم بودند که اهمیت توجه به تهیه کابل شارژ اصلی آیفون را نشان می‌دهد.

اقدامات لازم برای تهیه شارژر اصلی

همانطور که گفته شد، شارژرهای فیک برای انواع گوشی‌های هوشمند در تمام فروشگاه‌ها به اندازه کافی وجود دارد، اما کار سخت را باید یافتن کابل و آداپتور اصلی گوشی عنوان کرد. در ادامه نکاتی را مطرح خواهیم کرد که به وسیله آن‌ها، می‌توانید نیاز خود به خرید شارژر تقلبی را برای همیشه از بین ببرید و بدین ترتیب، گامی اساسی را در حفظ سلامت باتری دستگاه، بردارید.

1: شارژر اصلی را همراه داشته باشید

شارژر اصلی گوشی را در کیف قرار دهید

هنگامی که به سفر یا محیط کار خود بروید، این امکان وجود دارد کابل و شارژرهای زیادی برای گوشی شما وجود داشته باشد، اما هیچ کدام از آن‌ها نمی‌توانند عملکرد شارژر اصلی دستگاه شما را ارائه دهند. شما می‌توانید کابل و آداپتور شارژر گوشی را در یک کیف مخصوص قرار دهید و همواره با خود حمل کنید؛ این ساده‌ترین راهی است که می‌توانید برای محافظت از گوشی خود در برابر استفاده از شارژرهای تقلبی و غیرفابریک، انجام دهید.

البته مواقعی وجود دارد که باید دستگاه خود را در ماشین، شارژ کنید. قطعا شما برای انجام این کار، نیازمند خرید یک شارژر فندکی خواهید بود، اما آیا می‌دانید کدام برند و کدام مدل می‌تواند برای دستگاه شما مناسب باشد؟ در ادامه نکاتی را پیرامون این موضوع، بیان خواهیم کرد.

2: سطح ورودی و خروجی را بررسی کنید

قدرتی که توسط تولیدکننده برای آداپتور برق گوشی شما به صورت پیش‌فرض تعیین و تولید شده است، می‌تواند میزان ایده‌آل انرژی را از برق به دستگاه شما برساند. در صورتی که به دنبال شارژر ثانویه هستید، ابتدا باید اطمینان حاصل کنید که سطح ورودی و خروجی با گوشی هوشمند شما مطابقت داشته باشد.

به آداپتور خود نگاه کنید؛ سطح ورودی 100 الی 240 ولت، میزان قابل قبول ولتاژ را نشان می‌دهد. اتصال آن به یک خروجی یا منبع بالاتر از این محدوده، می‌تواند شارژر را به نابودی بکشاند. در ادامه باید به دنبال سطح خروجی باشید. در صورتی که باتری شما برای شارژ شدن کامل نیازمند 4.2 ولت باشد، بنابراین نیازمند یک آداپتور برق خواهید بود تا بتوانید به سطح موردنظر دست پیدا کنید. باتری با خروجی 3 ولت، نمی‌تواند باتری 4.2 ولت را شارژ کند و به همین علت است که نباید شارژر یک گوشی متعلق به 10 سال قبل را برای شارژ کردن گوشی جدید خود، استفاده کنید.

پس از این مورد، باید آمپراژ را بررسی کنید. دستگاهی که به کمتر از یک آمپر نیاز داشته باشد، فقط آن مقدار از انرژی که نیاز دارد را جذب خواهد کرد، اما اگر آداپتور شمکا فقط 500 میلی آمپر را فراهم می‌کند، ممکن است دستگاه نیازمند آمپراژ بیشتری باشد که در نتیجه، کند شارژ شدن را به همراه خواهد داشت و در بدبینانه‌ترین حالت هم می‌تواند موجب آسیب دستگاه شود. برخی از دستگاه‌ها هنگام متصل شدن به آداپتوری که نتواند آمپراژ و انرژی لازم را تهیه کند، مانع از برقراری اتصال خواهد شد. تعداد زیادی از تبلت‌ها دارای آداپتور 2 آمپر هستند.

3: تاییدیه‌ها را بررسی کنید

برخی از تاییدیه‌ها همانند CE، تعهد یک تولیدکننده برای رسیدن به استانداردهای نظارتی منطقه‌ای خاص (در این مقاله، منطقه اقتصادی اروپا) را نشان می‌دهد. همچنین تاییدیه RoHS هم نشان می‌دهد که محصول، فاقد هرگونه مواد خطرناک است. در صورتی که آیفون دارید، باید به دنبال آرم Made for iPod باشید؛ این یک تاییدیه و مجوز اپل برای شرکت‌هایی است که لوازم جانبی محصولات آن را تولید می‌کنند. اگر از نام iPod بگذریم، این نشانه برای محصولات آیفون و آیپد هم صدق می‌کند.

4: مقایسه شارژرها

یکی دیگر از بهترین روش‌های تشخیص شارژر تقلبی و اصلی را می‌توان در مقایسه آن‌ها عنوان کرد. فرض کنید که قصد خرید شارژر اصلی را دارید، کافی‌ست با شارژر اصلی و فابریک دستگاه وارد فروشگاه شوید و شارژرهای پیشنهادی را در کنار شارژر اصلی قرار دهید تا تفاوت‌های آن‌ها را مشاهده کنید. بر اساس اطلاعات موجود، تفاوت‌های بصری می‌توانند در بسیاری از موارد، موجب شناسایی شارژر تقلبی از اصلی شوند. شما می‌توانید وزن هر دو شارژر را هم مقایسه کنید. وزن کمتر، نشان‌دهنده بی‌کیفیت بودن شارژر است و در صورتی که وزن بیشتری داشته باشد، کیفیت آن هم بالاتر است.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

علاقه‌مند به دنیای فناوری با بیشتر از 8 سال سابقه؛ کارشناس تولید محتوا و فارغ‌التحصیل رشته نرم افزار این وب سایت تاسیس شده تا نگاه تازه‌ای به دنیای گوشی‌های موبایل و دنیای یادگیری داشته باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *